Ens fa especialment feliços i ens congratula poder posar a la seva disposició la nostra nova imatge de marca i la nostra nova web, ferlester.com.
Deixem enrere la que ens ha a acompanyat en els últims anys, molt útil en el temps que es va crear, però que ha quedat àmpliament superada per les noves possibilitats tecnològiques aplicades a la nova pàgina que esperem sigui del seu grat.
Aprofitem la possibilitat que ens brinda la nova pàgina per fer més accessible per a vostès, els nostres productes i serveis. Una nova distribució dels nostres productes dividits per campanyes, amb fotografies del producte, especificacions i preus adjunts a cada un d'ells.
Oferim també la possibilitat de poder descarregar-se els nostres catàlegs al seu ordinador, perquè puguin disposar-ne en el format que millor s'adapti per presentar als seus clients. En breu disposarem també de la possibilitat de la descàrrega dels nostres catàlegs Sense preus perquè vostè pugui col·locar el seu PVP i poder així presentar els diferents models als seus clients.
Properament posarem a la seva disposició la nostra botiga on-line, per fer-los més còmode i fàcil la realització de les seves comandes i consultes.
També disposarem d'una nova línia de connexió amb vostès a través de les xarxes socials més habituals, Facebook i Twitter, amb la finalitat que disposin sempre i en tot moment de les nostres últimes informacions.
A través dels nostres Newsletter, amb els quals ja habitualment ens posem en contacte amb vostès, els anirem informant de totes aquestes i altres novetats que anirem incorporant pròximament a la nostra pàgina.
Ens agradaria i apreciaríem moltíssim, la seva opinió al respecte de la nostra nova pàgina web, per així poder ajustar-la si és el cas, encara més, als seus desitjos i necessitats. Disposem per això el nostre apartat de contacte perquè puguin expressar-nos les seves opinions i els seus desitjos pel que fa a la web i als nostres productes.
Desitgem que la nova imatge de la nostra empresa, expressada a través de la nostra nova pàgina web, feu més fàcil la tasca de subministrar informació i preus dels nostres productes, així com la presentació de novetats a través d'ella.
Quedem a la seva disposició i agraïm per endavant la seva atenció, la seva opinió i les seves consultes.
Gràcies per compartir amb nosaltres els moments Ferlester.